«Αρχή στις νίκες με ΠΑΟΚ»

17:30 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τους τρεις βαθμούς θέλει στο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ ο Κώστας Καζναφέρης, συμπληρώνοντας πως η ομάδα του πρέπει να ξεκινήσει ένα σερί νικών με αφετηρία το ντέρμπι.
Ο νεαρός άσος, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο των «κιτρίνων», πρόσθεσε πως δεν αρμόζει στον Άρη μια τέτοια θέση στην βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος μέσος:

Για την ισοπαλία στο Παγκρήτιο και την συνέχεια: «Όταν βλέπουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας γυμνούς μέσα στη βροχή να τραγουδάνε συνθήματα παίρνουμε πολύ δύναμη. Ήταν μια πολύ άτυχη

στιγμή αυτή της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Στόχος μας είναι να μπούμε σε μια σειρά νικών. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Το Κυριακάτικο ματς είναι το κατάλληλο, για να κάνουμε μια νέα αρχή. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους μας».

Για την άσχημη θέση στην βαθμολογία και πως εξηγείται: «Δεν αρμόζει στον Άρη να βρίσκεται σε τέτοια βαθμολογική θέση. Παρόλο που έχουμε δύσκολο πρόγραμμα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε μπροστά μας τις ομάδες Α και Β, με αποτέλεσμα να μην βρούμε ρυθμό και να μείνουμε πίσω κατά δύο αγωνιστικές. Όλα αυτά δεν λειτούργησαν θετικά για την ομάδα. Πιστεύω πως με τα συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα θα βρει το ρυθμό της για να διεκδικήσει όσα της αξίζουν».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είμαστε λίγο σκεπτικοί λόγω του προηγούμενου αποτελέσματος με τον Εργοτέλη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι το Κυριακάτικο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη. Με τη δύναμη του κόσμου μας, καθότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, θα κάνουμε μια νέα αρχή βαθμολογικά, με στόχο να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι ρυθμός παιχνιδιού. Τώρα που θα μπούμε σε μια σειρά, θεωρώ πως θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Πρέπει να γίνουμε τόσο δυνατοί που να κερδίζουμε και τα σφυρίγματα των διαιτητών. Θα γίνει η αρχή από το ματς της Κυριακής».

Keywords
Τυχαία Θέματα