Αρχηγός με τα όλα του ο Τζέραρντ

09:46 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Στίβεν Τζέραρν επέστρεψε στα γκολ στο 3-1 της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να αποδεικνύει πως είναι αρχηγός και εκτός γηπέδων καθώς δεν θέλησε να σταθεί τόσο στην δική του συμβολή στην νίκη όσο στον συμπαίκτη του Άντι Κάρολ που εξακολουθεί να δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζέραρντ τόνισε για τον Κάρολ: "Έκανε τα πάντα απόψε, εκτός από το να πετύχει γκολ.

Αν συνεχίσει έτσι, οι επιτυχίες του σε ατομικό επίπεδο θα ακολουθήσουν. Άλλωστε πρέπει να βοηθηθεί και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του". Για την προσωπική του απόδοση, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Εγώ είχα καταστροφική χρονιά, με πολλούς τραυματισμούς. Πλέον, κοιτάω αποκλειστικά μπροστά. Εγώ είμαι πανευτυχής, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και σημειώσαμε τρία γκολ".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, δήλωσε: "Ο Στίβεν παραμένει χρήσιμος ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός εδεκάδας. Η εμπειρία του βοηθάει σε κάθε περίπτωση, αλλά γίνεται τεράστια όταν είναι μέσα στο γήπεδο. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και νιώθω χαρά να τον βλέπω έτοιμο και δυνατό. Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και έθεσε πίεση στον εαυτό του πετυχαίνοντας γκολ απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα