Αρχίζει εκκαθαρίσεις ο Αλαφούζος

08:43 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού στην Βέροια, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε χθες να πάρει... σκούπα και να διώξει από την ομάδα παίκτες και στελέχη που συνδέονται με το παρελθόν.
Στην "μαύρη λίστα" του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα κληθούν από

την διοίκηση για να μιλήσουν για τα συμβόλαια τους. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Μπουμσόνγκ και Λέτο.
Ο Αλαφούζος ενημέρωσε για τις προθέσεις του τον Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον Αργεντινό τεχνικό να ζητά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ό,τι είναι να γίνει να γίνει σύντομα. Ο Αλαφούζος υπογράμμισε στον Ρότσα πως θέλει να ανανεώσει τα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό και να αλλάξει την νοοτροπία που υπάρχει στον σύλλογο ενώ για μεταγραφές ξεκαθάρισε πως θα γίνουν αν βρεθούν χρήματα από τις αποχωρήσεις.
Όπως είναι φυσικό, το γεγονός έχει προκαλέσει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην "μαύρη λίστα" καθώς θεωρούν πως γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα και σχεδιάζουν ακόμα και να καταθέσουν προσφυγή μιας και παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα