Αργεντίνικη λύτρωση...

23:47 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΙΕΒΟ- ΙΝΤΕΡ: 0-2
Γήπεδο: Μαρκ' Αντόνιο Μπεντεγκόντι
Στις νίκες μετά από 7 ολόκληρες αγωνιστικές επέστρεψε η Ίντερ, που νίκησε με 2-0 την Κιέβο.
Η Ίντερ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και κέρδισε πέναλτι στο 14ολεπτό σε χέρι του Ασέρμπι.
Ωστόσο ο Σορεντίνο απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Μιλίτο και κράτησε το 0-0.
Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει και στο 19ο λεπτό ο Σνάιντερ με φοβερό σουτ έστειλε την

μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Κιέβο.
Στο 28ο λεπτό ο Στάνκοβιτς βρέθηκε σε ιδανική θέση μετά από πάσα του Σνάιντερ, αλλά σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 42ο λεπτό ο Σέζαρ απέκρουσε το πλασέ του Πελισιέ.
Στο 55' το σουτ του Σνάιντερ πέρασε πολύ άουτ.
Η Ίντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 88ο λεπτό με την κεφαλιά του Βάλτερ Σάμουελ μετά από κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μιλίτο με νέα κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζανέτι, έγραψε το τελικό 2-0.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρέι, Αντρεόλι, Ασέρμπι, Ντραμέ, Ριγκόνι, Λουσιάνο (71' Χετεμάι), Μπράντλεϊ, Θερό, Σαμάρκο, Πελισιέ (77' Μοσκαρντέλι), Νταϊνέλι (60' Νταϊνέλι), Σέζαρ.
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Στάνκοβιτς, Ζανέτι, Πόλι (84' Καμπιάσο), Σνάιντερ, Μιλίτο, Φορλάν (71' Πατσίνι).

ΝΑΠΟΛΙ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 6-3
Γήπεδο: Σαν Πάολο
Σα σίφουνας συνεχίζει η Νάπολι, η οποία πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας με το ευρώ 6-3 της Κάλιαρι.
Η Νάπολι ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. ο Χάμσικ βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με όμορφο σουτ χαμηλά στη γωνία, νίκησε τον Αγκάτσι κι έκανε το 1-0.
Οι «παρτενοπέι» έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, 8 λεπτά αργότερα, καθώς ο Καναβάρο με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαβέτσι, έκανε το 2-0.
Στο 23ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Κόντι, αλλά στο 30' ο Αστόρι με αυτογκόλ έκανε το 3-0 για τη Νάπολι και στην ουσία τελείωσε κάπου εκεί τα ματς.
Η Κάλιαρι κατάφερε να μειώσει στο 37ο λεπτό με την κεφαλιά του Λαριβέι, μετά από τη σέντρα του Κόντι.
Η Νάπολι μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 53' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λαβέτσι. Ο ίσιος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε από τα 11 μέτρα το 4-1.
Οι γηπεσούχι πέτυχαν και 5ο γκολ στο 70΄, καθώς ο Καβάνι βρήκε μέσα στην περιοχή τον Γκάργκανο, που άλλαξε πόδι και με το αριστερό τελείωσε τη φάση.
Η Κάλιαρι κατάφερε να μειώσει σε 5-2 στο 76ο λεπτό και πάλι με κεφαλιά του Λαριβέι.
Το 6-2 διαμόρφωσε ο Μάτζιο με κοντινό πλασέ στο 83' μετά από ασίστ του Πάντεφ, με τον Λαριβέι να γράφει στις καθυστερήσεις το τελικό 6-3 και να ολοκληρώνει το χατ τρικ.
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καναβάρο, Καμπανιάρο, Αρόνικα, Γκάργκανο (76' Βάργκας), Ινλέρ, Ζουνίγκα, Ντοσένα, Χάμσικ (62' Μάτζιο), Λαβέτσι (57' Καβάνι), Πάντεφ.
ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο (46' Περικό), Κανίνι, Αστόρι, Αγκοστίνι, Κόντι, Ντεσένα (65' Γκότσι), Έκνταλ, Ναϊνγκολάν (31' Ριμπέιρο), Λαριβέι, Ιμπαρμπό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα