«Αρκετές πιθανότητες για Ροναλντίνιο και ΠΑΟ»

10:00 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Επίσημη πρόταση στον Ροναλντίνιο έχει κάνει η πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ προκειμένου ο Βραζιλιάνος άσος να αφήσει την Φλαμένγκο για χάρη του Παναθηναϊκού όπως αποκάλυψε ο Έλληνας εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο Ανδρέας Δημητρίου, δεν δίστασε να υποστηρίξει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Ροναλντίνιο

να ντυθεί στα "πράσινα".

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Δημητρίου τόνισε: "Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τον Αλ Σαούντ και τους άλλους επενδυτές που είναι μαζί του για να πάρουν τον Παναθηναϊκό. Πλέον μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τον Ροναλντίνιο. Επικοινώνησε με τον Ασίς ένας από τους Άραβες επενδυτές και επισημοποίησε το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Η προσφορά που έχουν κάνει για τον παίκτη τον καλύπτει. Θα τα πούμε αύριο στην Αθήνα με ανθρώπους του πρίγκιπα".

Η πλευρά του Ροναλντίνιο κάνει λόγο για πρόταση που αγγίζει τα 25 εκ. ευρώ για ένα χρόνο, ποσό που καλύπτει πετρελαϊκή εταιρεία, ενώ στην Φλαμένγκο θα δοθεί το ποσό των 10 εκ. ευρώ με τον Ασίς να εμφανίζεται να έχει ενημερώσει ήδη την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα