Αρνητικός ο Ανατολάκης για τους Άραβες

15:17 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αρνητικός στα περισσότερα άρθρα του νέου νομοσχεδίου και αρκετά επιφυλακτικός στη διάταξη που επιτρέπει σε πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να αγοράζουν ποδοσφαιρικές εταιρείες, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ανατολάκης κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Επιμορφωτικών Υποθέσεων. «Ο νόμος αποτελεί ένα συνονθύλευμα διατάξεων που διακρίνεται από μεγάλη προχειρότητα, θέλοντας να πλαισιώσει τη μοναδική διάταξη την οποία ήθελε να φέρει προκειμένου να μη θεωρηθεί φωτογραφική», τόνισε -αρχικά- ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποια είναι η διάταξη με την οποία δεν συμφωνεί περισσότερο, για να πει πως δεν θα ήθελε επενδυτές εκτός Ε.Ε. να μπουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Κανείς βέβαια δεν θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο πως ο Ανατολάκης... κόπτεται για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως αν κάποιος Άραβας αποφασίσει να επενδύσει σε κάποιον άλλον σύλλογο εν Ελλάδι, τότε ο ΟΣΦΠ του Μαρινάκη, θα επιστρέψει στα χρόνια του... κομπάρσου.

Μάλιστα, πριν ολοκληρώσει την ομιλία του και αναφερόμενος στο σχετικό άρθρο είπε πως συμφωνεί και ο ίδιος και το κόμμα του με αυτό αλλά όμως θα πρέπει η «κυβέρνηση να μας απαντήσει ποιος το ζήτησε, πώς θα γίνεται ο έλεγχος και ποιες εγγυήσεις θα δοθούν ώστε να διασφαλίζεται ότι οι επενδυτές δεν θα φύγουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα