Αρτέτα: Δεν θα το βάλουμε κάτω

19:14 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το 3-1 ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μπάγερν Μονάχου για τους Βαυαρούς στο «Εμιρέιτς» δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Λονδρέζους για πρόκριση στην φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ωστόσο, ο Μικέλ Αρτέτα παρουσιάστηκε σαφής σε δηλώσεις του πως η ομάδα του θα αγωνιστεί όσο καλύτερα μπορεί για να προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της.
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Νομίζω πως το 3-1 δεν είναι καλό για εμάς. Κάναμε κάποια λάθη, τα οποία μας κόστισαν πολύ στο παιχνίδι, ενώ η Μπάγερν ήταν

σωστά τοποθετημένη στο χορτάρι. Αυτή ήταν η διαφορά στο παιχνίδι» είπε αρχικά ο Ισπανός για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο συλλόγους και πρόσθεσε αναφορικά με τον επαναληπτικό:
«Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να πάμε στον επαναληπτικό για την ανατροπή. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρουμε νωρίς στον επαναληπτικό. Πρέπει να διατηρήσουμε την πίστη μας, όπως κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο».
Τέλος, μίλησε και για το πρώτο παιχνίδι λέγοντας: «Έχω την αίσθηση πως ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά την πρώτη φορά που πλησίασαν στην περιοχή, σκόραραν. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από κόρνερ. Από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε 2-0, ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έχοντας απέναντί σου μια τόσο μεγάλη ομάδα. Συνεχίσαμε την προσπάθεια και όταν ο Λούκας πέτυχε το γκολ θέλαμε να σκοράρουμε ξανά, πήραμε κάποια ρίσκα, τα οποία πληρώσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα