Αρτέτα: Έχω αλλάξει ρόλο

17:37 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο νέο του ρόλο που του έχει εμπιστευθεί τη φετινή σεζόν ο προπονητής του Αρσέν Βενγκέρ αναφέρθηκε ο Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ αναφέρθηκε στην νέα του θέση, δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος από τα καινούρια του καθήκοντα:

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ισορροπία στο παιχνίδι σου. Συνήθιζα να είμαι πιο επιθετικός μέσος αλλά πλέον αυτό το έχω αλλάξει. Ξέρω ότι πρέπει να θυσιάζω το επιθετικό μου παιχνίδι αλλά εφ'

όσον αυτό χρειάζεται η ομάδα, είμαι διατεθειμένος να το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Φέτος έχομε πολλούς καλούς επιθετικούς παίκτες και ο προπονητής μου έκρινε ότι έπρεπε να παίζω λίγο πιο πίσω στο γήπεδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού άσου της Άρσεναλ, για να συμπληρώσει:

«Δεν είναι ότι και πιο εύκολο να αλλάζεις στiλ παιχνιδιού, ιδιαίτερα για παίκτες της ηλικίας μου που αγωνίζονται για πολλά χρόνια με συγκεκριμένο τρόπο. Στη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίζομαι τώρα, πρέπει να έχεις πολλές αντοχές, δυνατό σώμα και να μπορείς να διαβάζεις το παιχνίδι. Κάποια απ' αυτά δεν τα έκανα τόσο πολύ, αλλά τώρα πιο νιώθω ότι έχω αναπτύξει δυνατότητες που δεν ήξερα πως τις είχα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα