Ασιατικές δυνάμεις στα ημιτελικά

23:42 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι την 4άδα έφτασε απόψε το ομαδικό των γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου κι αυτό που όλοι φαντάζονταν βγήκε και στην πράξη. Όπερ σημαίνει, ημιτελικά χωρίς καμία ευρωπαϊκή ομάδα... Απόλυτη κυριαρχία ξανά από τις Ασιάτισσες με μοναδικό ερώτημα πια αν θ' απειληθεί η πανίσχυρη και «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κίνα. Οι εκπρόσωποι της γηραιάς ηπείρου σταμάτησαν στην 8άδα. Όπως συνέβη και το 2008 στην είσοδο του αγωνίσματος στο ολυμπιακό

πρόγραμμα, όπως συνέβη και τον περασμένο Μάιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εξαίρεση στα τελευταία χρόνια το χάλκινο μετάλλιο της Γερμανίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010...Γενικά στην ιστορία των Ολυμπιακών τουρνουά των γυναικών μόλις μία φορά έχει κατακτήσει μετάλλιο ευρωπαϊκή χώρα!!! Ήταν το 1988 στη Σεούλ, στην πρώτη παρουσία του πινγκ πονγκ ως ολυμπιακό άθλημα, όπου με τα χρώματα της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας οι Γιάσνα Φάζλιτς/Τζορντάνα Περκούσιν πήραν την 3η θέση στο διπλό γυναικών!
Τα φαβορί λοιπόν, προχώρησαν στο ExCel Arena στο ομαδικό γυναικών και συνυπολογίστε ότι όλοι οι προημιτελικοί έληξαν με σκορ 3-0!!! Το απόγευμα η Κίνα νίκησε την Αυστρία και η Ιαπωνία τη Γερμανία, ενώ το βράδυ η Κορέα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη απέκλεισε εύκολα τη Βόρεια Κορέα.

Ο ένας ημιτελικός θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ και θα είναι αυτός μεταξύ της Ιαπωνίας και της Σιγκαπούρης, ενώ η Κίνα με την Κορέα θ' αναμετρηθούν το πρωί της Δευτέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα