Ασλανίδης: Δεν έχω δει ποτέ τόσο «ζεστό» τον Μελισσανίδη

22:53 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Ασλανίδης, υποψήφιος για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής με το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μελισσανίδη και επιστήθιος φίλος του, μίλησε σε εκπομπή στο action24 για το πλάνο του Τίγρη για την επόμενη μέρα. Όπως είπε ο κ. Ασλανίδης, στόχος του Μελισσανίδη είναι μαζί με την αναγέννηση της ΑΕΚ

να έρθει και η αναβάθμιση σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί και μεγάλο στοίχημα του πανίσχυρου επιχειρηματία.

Παράλληλα, μίλησε για την επιθυμία του Τίγρη να δημιουργήσει μια ομάδα με βάση το ελληνικό στοιχείο, ενώ όπως τόνισε δεν τον έχει δει ποτέ πιο «ζεστό», για την ΑΕΚ και το γήπεδο.

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει μαζί με την αναγέννηση της ΑΕΚ να έρθει και η γενικότερη αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο κάθε χρόνο πηγαίνει όλο και χειρότερα. Αυτό αποτελεί μεγάλος στοίχημα για τον ίδιο και πιστεύω πως θα το πετύχει», είπε για να συνεχίσει : «Επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να χτίσει μια ομάδα με βάση το ελληνικό στοιχείο. Μια ομάδα που θα βασίζεται κυρίως σε Έλληνες παίκτες και θα μπορεί να βγάζει δικά της παιδιά. Σημαντικό ρόλο σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά έχει και θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, του οποίου η ιστορία στην ΑΕΚ απαιτεί να έχει την θέση που έχει σήμερα».

Για το θέμα του γηπέδου είπε: «Ο Δημήτρης μου είπε θα κάνω αυτό, θα φτιάξω αυτό έτσι, το άλλο θα το κάνω αλλιώς. Και του απάντησαν πως αν γίνουν έστω και τα μισά από αυτά που λέει, θα είναι κάτι το φανταστικό. Τότε εκείνος μου είπε πως θα κάνει όσα μου είπε και ακόμα περισσότερα και το γήπεδο της ΑΕΚ στην Φιλαδέλφεια δεν θα έχει σχέση με κανένα άλλο! Ποτέ δεν τον έχω δει τόσο ζεστό για την ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου και είμαι σίγουρος πως ο Τίγρης θα ξεπεράσει τυχόν προβλήματα και το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει κανονικά στη φυσική του θέση, στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα