Ασος η Σασσουόλο

12:19 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

330. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1, 2.25
354. ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Χ2, 3.15/3.65
377. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΒΕΡ, 2.00

Η Β' Ιταλίας μας κερνάει... δωράκια, αφού και την περασμένη βδομάδα πέρασε το διπλό της Κροτόνε επί της Μπάρι στο 3.60, αλλά και το χθεσινό 5.25 της Λατίνα μέσα στην Πεσκάρα.

Στην Ιταλία, η νεοφώτιστη Σασσουόλο δείχνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης, αφού έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία τρία ματς, έχοντας ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 4 συνεχόμενες ήττες. Υποδέχεται την Μπολόνια, η οποία

έχει δεχθεί 12 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια!

Χωρίς νίκη ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Είναι φαβορί στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, αλλά σε θεωρώ πως δεν αξίζει το 1.85 στον άσο με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι είναι μαζί με τον Ολυμπιακό οι μόνοι αήττητοι στο πρωτάθλημα. Ο Εργοτέλης έχει απουσίες στην επιθετική γραμμή, αλλά παραμένει δυνατός στα μετόπισθεν και στο χώρο του κέντρου.

Δύο συνεχόμενα όβερ για τον Παναθηναϊκό κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Βελτιωμένος τις τελευταίες αγωνιστικές, θα μπορούσε ακόμη και να έπαιρνε ισοπαλία στην "Τούμπα" αν ο Μπεργκ δεν αστοχούσε σε πέναλτι. Καλύτεροι οι "πράσινοι" από τον Πανθρακικό, εκτός απροόπτου θα κερδίσουν και θεωρώ πως αυτή τη φορά θα το επιτύχουν με άνεση και αρκετά γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα