Αστρονομικές προσφορές για Κριστιάνο

18:03 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει φροντίσει ο ίδιος από καιρό να ενημερώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το πόσο σημαντικός είναι για τη Ρεάλ. Σε αυτή την κουβέντα του είπε πως θα καλύψει όλες τις επιθυμίες του προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημο αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του CR7, τον οποίο μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρούν στη Μαδρίτη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει πολλάκις ενοχληθεί από το κλίμα και κυρίως από τις κατά καιρούς αποδοκιμασίες των οπαδών στο πρόσωπο του. Το υπάρχον συμβόλαιο του τον δένει στο «Σαντιάγο

Μπερναμπέου» μέχρι τον Ιούνιο του 2015, αλλά σε περίπτωση που εκείνος πει πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον, τότε δεν θα είναι αρκετό να τον σταματήσει. Πόσο μάλλον τώρα που θα αποχωρήσει και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται να κινούνται ήδη Μάν. Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη έχει διαρρεύσει πως θα προσφέρει 77 εκατ. ευρώ και τον Νάνι (η τιμή του κυμαίνεται στα 25 εκατ.). Οι Παριζιάνοι πάλι θα πάνε μόνο στο μετρητό και θα δώσουν όσα είχε δώσει το 2009 η Ρεάλ, δηλαδή 94 εκατ. Οσο λοιπόν δεν πέφτουν οι υπογραφές μεταξύ του 28χρονου παικταρά και τις Βασίλισσας, οι άλλοι θα μπορούν να τον... ορέγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα