Αστυνομικός άρπαξε βρέφος και το πέταξε στο δρόμο!

16:49 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την κατακραυγή των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η απίστευτη ενέργεια αστυνομικού, στην επαρχία Χενάν της Κίνας, ο οποίος άρπαξε ένα βρέφος από την αγκαλιά του πατέρα του και το πέταξε με δύναμη στον δρόμο!
Το περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη Ιουλίου όταν ο αστυνομικός πλησίασε τους γονείς του μικρού κοριτσιού, ηλικίας 7 μηνών, και αφού άγγιξε το βρέφος στο πρόσωπο, το άρπαξε από την αγκαλιά του πατέρα του και το πέταξε στο δρόμο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αστυνομικός ήταν μεθυσμένος, καθώς τα έπινε με φίλους του όντας εκτός υπηρεσίας,

και είχε βάλει στοίχημα πως το μωρό ήταν πλαστικό και όχι αληθινό.
Το βρέφος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει όμως θα πρέπει να μεταφερθεί στο Πεκίνο για εξετάσεις.
Όσο για τον αστυνομικό, παρέμεινε υπό κράτηση για 15 μέρες και στην συνέχεια επέστρεψε κανονικά στην υπηρεσία του. Ωστόσο μετά την κατακραυγή, οι τοπικές Αρχές υποσχέθηκαν να τιμωρήσουν τον αστυνομικό.
Μάλιστα, οι αρχές της κοινότητας όπου συνέβη το πρωτοφανές επεισόδιο, έχουν συγκροτήσει μια επιτροπή που θα ερευνήσει την υπόθεση, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενα ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα