Ατομικό ο Αγκάνθο

19:21 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία προπόνηση για το 2012 έκανε ο Άρης στο Ν. Ρύσιο υπό τις οδηγίες του Λούκας Αλκαράθ. Ο Νταβίντ Αγκάνθο έκανε για ακόμα μία φορά ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο να είναι αμφίβολη.
Τριμελής αγωνιστική επιτροπή
Τον διαχωρισμό του αγωνιστικού από το διοικητικό τμήμα, αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Αρης

, σε μια προσπάθεια να γίνει πιο εύρυθμη η λειτουργία της ομάδας. Οι κ.κ Σπυρίδων, Τικπασάνγλου και Αλεξανδρίδης, σε συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, θα είναι οι άνθρωποι που θα χειρίζονται τα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού και των μεταγραφών.
Η ανακοίνωση της κίτρινης ΠΑΕ, είναι κατατοπιστική:
«Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Ιωάννη Ψηφίδη, η οποία έγινε αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα, αποφασίστηκε ο διαχωρισμός του διοικητικού και του αγωνιστικού. Στο αγωνιστικό, η διεύθυνση ανατέθηκε σε μια τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άγγελο Σπυρίδων, Κώστα Τικπασάνογλου και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ως εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Η προαναφερόμενη τριμελή επιτροπή, σε άμεση συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, θα χειρίζεται όλα τα θέματα που άπτονται του αγωνιστικού, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα».
ΠΑΕ Αρης και Spirit of Football
Με άλλη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αρης, γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, «Spirit of Football»: «Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Spirit of Football. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν πως το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με τα αποτελέσματα, τις μεταγραφές, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το marketing και τις χρηματικές συναλλαγές. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα του κόσμου και ένα μέσο που φέρνει κοντά και ενώνει τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο μοιράζονται ένα βαθύτερο πνεύμα αλληλεγγύης που διαπερνά κουλτούρες και πολιτισμικές διαφορές. Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στους πρώτους μήνες του 2013».
«Ευτυχισμένο το 2013»
Η ΠΑΕ Αρης , μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, καλωσορίζει το 2013: « Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σας εύχεται ολόψυχα ένα ευτυχισμένο 2013»!

Keywords
Τυχαία Θέματα