Ατρόμητος… όνομα και πράγμα

19:25 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή της Σουπερ Λίγκα παρέμεινε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και με μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στο Νέο Πανιώνιο συνέχισε την πολύ καλή της εικόνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ηλίας Αναστασάκος ο οποίος, ως αλλαγή, σημείωσε και τα δύο τέρματα που χρειάστηκε η ομάδα του για να πάρει τους τρεις βάθμους.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ωστόσο το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα και να

προσφέρουν γρήγορο ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν θύμιζε καθόλου τις ομάδες του πρώτου μέρους. Ατρόμητος και Νέος Πανιώνιος ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του παιχνιδιού και το ματς «άναψε». Στο 57' Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι με τον Σκέμπρι. Ωστόσο ο Ατρόμητος κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με την «χρυσή αλλαγή» που ακούει στο όνομα Ηλίας Αναστασάκος. Ο έλληνας επιθετικός ισοφάρισε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 61' ενώ τρία λεπτά αργότερα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινή προβολή.

Ο Ατρόμητος κατάφερε με αυτή τη νίκη να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και ταυτόχρονα να είναι αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν(Δημούτσος 77'), Μπρίτο(Μπάλας 82'), Μήτρογλου, Καραγκούνης(Αναστασάκος 60')

Νέος Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πετκάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Σάμαρης(Κολοβός 69'), Κουμορτζί, Ρόκας(Μιλοβάνοβιτς 80'), Σκέμπρι, Γουνδουλάκης, Κούτσι

Keywords
Τυχαία Θέματα