Αυλαία στη Θεσσαλονίκη

17:31 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρη - ΠΑΟΚ (20.00, Novasports, Αλεξάνδρειο, Βαρθαλίτης, Καραμπαλάσης, Κομισάριος: Αντωνούλης) ανοίγει αύριο το βράδυ η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Στον Άρη ο Γιώργος Γιάτσης εξακολουθεί να έχει τους πονοκεφάλους με τους Γιάννη

Κυριακίδη, Μάριο Ζέλιτς, οι οποίοι θα είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ στο λακωνικό του σχόλιο σημείωσε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη νίκη θέλουμε τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος του Άρη».

Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας είδε με ικανοποίηση το τελευταίο διήμερο τον Γιασέρ Ρομέρο να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς (έλλειψε από τον ματς με τον Παμβοχαϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας) και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. «Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο δεν έχει σημασία η βαθμολογία αλλά μόνο νίκη», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου και κατέληξε: «Έχουμε δύσκολο έργο γιατί παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο αλλά και γιατί ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Εχουν δείξει καλά στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε χαμηλά σε κάποιους τομείς ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα