Αύριο η συνέχεια

18:11 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, ολοκληρώνεται αύριο με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων.

Ηρακλής - Άρης
Στο κλειστό της Μίκρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους κυανόλευκους να

θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και τους κιτρινόμαυρους να προέρχονται από τρεις σερί ήττες.
«Μετά από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών που συσσωρεύουν και κούραση και μικροτραυματισμούς, ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο σου είναι πάντα δύσκολος. Περισσότερο δε επειδή ο Άρης έχει αλλάξει και προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του. Εμείς πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να μην χάσουμε το πλεονέκτημα που με κόπο κατακτήσαμε στο παιχνίδι του Ρέντη», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος που θα στερηθεί σε ένα ακόμη παιχνίδι των υπηρεσιών του Κώστα Προύσαλη.
Στον Άρη ο Γιώργος Γιάτσης μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας, μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Αινεία Τζελάτη, το συμβόλαιο του οποίου εγκρίθηκε σήμερα, ενώ όπως τόνισε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας:«Είναι υπερβολικά δύσκολο για εμάς αυτό το παιχνίδι... Καθαρό φαβορί είναι ο Ηρακλής, αλλά όπως και στο Βραχάτι έτσι και στη Μίκρα θα μπούμε ελεύθερα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός
Επιστροφή στη δράση για τον Φοίνικα (το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με την Λαμία είχε αναβληθεί λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΓΣ) που υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Παναθηναϊκό με τους πράσινους να έχουν πλέον στην σύνθεση τους τον Βούλγαρο διαγώνιο Αλεξ Γκορμπάτκοφ.
Για τους γηπεδούχους είναι νοκ άουτ ο τραυματίας Ντάνγκουμπιτς και αμφίβολοι οι Μπρίτζιτς, Θάνος, με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά ως κεντρικός αν χρειαστεί.
«Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα με τη βαθμολογική του θέση, το σίγουρο είναι ότι έχεις μπροστά σου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πόσο μάλλον όταν έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και θα έχει στη σύνθεση του νέους παίκτες τους οποίους δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται», τόνισε από την πλευρά των γηπεδούχων ο Βασίλης Κουρνέτας.
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα που κάνει λίγα λάθη στο παιχνίδι της και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς», είπε ο Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε με νόημα: «Περιμένω μετά την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ μία αντίδραση από την ομάδα μου γιατί ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια και πρέπει από κάθε παιχνίδι να έχουμε βαθμολογικά οφέλη».
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις που έγιναν στη Σύρο ο Παναθηναϊκός μετρά ισάριθμες νίκες στο τάι μπρέικ.


Παμβοχαϊκός - ΓΣ Λαμία
Ο αήττητος εντός έδρας Παμβοχαϊκός υποδέχεται την Λαμία σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της περιφέρειας, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν την εκτός έδρας νίκη από την 5η αγωνιστική όταν νίκησαν στην Πάτρα την Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα