Μπάχαλο στην Ρόμα

11:32 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα με 4-1 από την Αταλάντα, ο προπονητής της Ρόμα, Λουίς Ενρίκε, εξήγησε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έμεινε εκτός αποστολής γιατί δεν ήταν 100% έτοιμος μόνο που η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική και αποδεικνύει πως στην Ρόμα είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ντε Ρόσι αποκλείστηκε από την αποστολή γιατί άργησε 4 λεπτά στην ομιλία του Λουίς Ενρίκε λίγο πριν το παιχνίδι. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ο Ισπανός τεχνικός απάντησε σε έντονο ύφος: "Δεν θα περιμένουμε

την εξοχότητα σας να έρθει με την άνεση της. Η ώρα της συνάντησης ήταν αναρτημένη στον πίνακα των ανακοινώσεων και δεν υπάρχουν δικαιολογίες".

Ο Ντε Ρόσι απάντησε στο ίδιο ύφος λέγοντας στον Λουίς Ενρίκε: "Μην μου ζαλίζεις τα... Εγώ σε έχω υπερασπιστεί δημόσια". Τότε ο προπονητής της Ρόμα τον ενημέρωσε πως τον αποκλείει από την αποστολή με τον Γκάγκο να παίρνει την θέση του. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ντε Ρόσι να στέλνει λίγο αργότερα SMS στον φίλο του Κριστιάν Πανούτσι στο οποίο φέρεται να του έλεγε "Έχω μπλέξει με τρελό", με τον Πανούτσι πάντως να αρνείται πως έχει λάβει ένα τέτοιο μήνυμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα