Μπάγεβιτς: Χάνουμε τσάμπα βαθμούς

21:52 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA τονίζοντας πως δεν πρέπει να χαθούν άλλοι βαθμοί αν θέλει η ομάδα να μείνει κοντά στους στόχους της.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου ζητά σοβαρότητα, συγκέντρωση και δύναμη από τους παίκτες του για το ματς με τον Πανθρακικό, το οποίο όπως είπε δε θα είναι εύκολο. Ενώ για τους αντικαταστάτες των Ιγκλέσιας και Επστάιν δήλωσε πως πιστεύει ότι υπάρχουν άξιοι συμπαίκτες τους.

Διαβάστε όσα είπε ο Μπάγεβιτς στη NOVA

και τον Μιχάλη Κατσαφάδο:

Μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα είπατε ότι η ομάδα έχει μείνει λίγο πίσω στους στόχους που είχε θέσει στο ξεκίνημα της περιόδου. Πιστεύετε ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό μπορεί να είναι η αρχή για μια καλύτερη συνέχεια;

Εμείς αν θέλουμε να είμαστε κοντά στους στόχους, δεν επιτρέπεται να χάσουμε βαθμούς σε άλλα παιχνίδια, γιατί κατά τη γνώμη μου μερικούς βαθμούς σε κάποια παιχνίδια τους χάσαμε τζάμπα. Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, γιατί ο αντίπαλος έχει αλλάξει προπονητή και του χρειάζονται οι βαθμοί γιατί είναι πολύ πίσω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και πάρα πολύ σοβαροί για να κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς.

Θεωρείτε ότι θα είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Πανθρακικού ο νέος προπονητής;

Σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα πάντα έχει κίνητρο παραπάνω. Ο καινούριος προπονητής μπορεί να αλλάξει την ομάδα και θα δούμε τί θα γίνει. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πάρα πολύ σοβαροί γι' αυτό το παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Σας προβληματίζουν οι απουσίες του Επστάιν και του Ιγκλέσιας;

Έχουμε αυτούς τους δύο παίκτες που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε, όμως πιστεύω ότι οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα είναι καλοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα