Μπάγιεβιτς: Ήταν δάσκαλος

22:11 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δάσκαλο χαρακτήρισε τον Μίλαν Μίλιανιτς ο Νοτύσαν Μπάγιεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τον θάνατο του 82χρονου θρύλου του σέρβικου ποδοσφαίρου και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές τα έδιναν όλα για αυτόν. Παράλληλα ερωτήθηκε για το αν θα τον δούμε σύντομα σε κάποιο πάγκο ελληνικής ομάδας, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάγιεβιτς στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Ο Μίλια, όπως τον φωνάζαμε εμείς, ήταν βαριά άρρωστος τα τελευταία δέκα χρόνια. Άφησε μεγάλη κληρονομιά στο ποδόσφαιρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Σαν προπονητής πήγε την εθνική ομάδα σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Ήταν πολύ καλός οικογενειάρχης και από τους λίγους ανθρώπους που μπορούσε να πλησιάσει τους παίκτες και να πάρει το 100% των δυνατοτήτων τους» δήλωσε αρχικά ο 63χρονος τεχνικός και συνέχισε:


«Στη Βραζιλία πήγαμε στο μίνι Μουντιάλ και ήρθαμε τρίτοι, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 1974, αν δεν είχαμε κάποια εσωτερικά προβλήματα θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα. Είχαμε τόσο καλούς παίκτες που θα έπρεπε να πάμε ακόμη πιο μακριά. Είχαμε καλούς εξτρέμ και πολύ γρήγορους παίκτες στα άκρα, κάτι που μας έκανε επικίνδυνους.

Ήταν ένας δάσκαλος που τον αγαπούσε κάθε παίκτης. Δεν είχε αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές τα έδιναν όλα για αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα