Μπαίνει και ο Τσάκας στον ΠΑΟ

23:15 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Έτερος του πρίγκιπα και όχι διαμεσολαβητής του τόνισε πως είναι ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος τόνισε πως θα υπάρχει και δική του συμμετοχή στο Fund. Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του Πρίγκιπα δήλωσε πως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές με την έλευση του Σουλτάν Αλ Σαούν και στον χώρο της διαιτησίας λέγοντας «Περσινά φαινόμενα τύπου Καραϊσκάκη σε καμία περίπτωση,

αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

«Μέχρι το 60 ήταν απόλυτα ικανοποιημένος. Σχολίασε πάρα πολύ την απόδοση των Λέτο και Κουίνσι και φυσικά μετά στάθηκε και στον πιτσιρίκα τον Καπίνο».

Αναφέρθηκε καθόλου στη διαιτησία;«Όχι».

Μήπως ο Λέτο θα γίνει ο αγαπημένος του παίκτης, καθώς είχε πει ότι του άρεσει ο Κουίνσι λόγω του ότι τον ήξερε από τη Σαουδική Αραβία;«Του πρίγκιπα του αρέσει ο Μέσι. Άρα καταλαβαίνετε τι είδους παίκτες του αρέσουν, αλλά παίζει στην Μπαρτσελόνα. Ο Λέτο είναι δικός μου και λογικό είναι να του αρέσει».

Μήπως σκοπεύει να δώσει και πριμ για τη νίκη επί της Ξάνθης;«Όχι, εγώ του είχα πει να κάνει κάτι, αλλά δεν ήθελε. Μάλλον θα είναι έκπληξη για τους παίκτες η εμφάνισή του με τον Εργοτέλη και ίσως δώσει τότε κάτι».

Ακούστηκαν κάποια συνθήματα εναντίον σας στην Ξάνθη, τα ακούσατε;«Εγώ όχι και δεν τα άκουσα. Μου τα είπαν τα παιδιά έξω, οι ρεπόρτερ».

Ενοχληθήκατε από αυτά;«Σας είπα, δεν τα άκουσα. Μου είπαν ότι ήταν κάτι σύντομο. Αλλά άκουγα για πολλή ώρα υβριστικά συνθήματα για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Όχι μόνο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά γενικότερα δεν είναι καλό. Κάτι που είχε πει και ο κ.Βγενόπουλος. Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο και δεν με ενδιαφέρει οποιοδήποτε συνειρμοί και αν γίνουν, ότι εμείς είμαστε πίσω από τον κ. Βαρδινογιάννη».

Τη διαιτησία πώς την είδατε;«Ήμαρτον πια, ο Παναθηναϊκός έπαιζε την μπαλίτσα του και ήρθε ένας άνθρωπος που πήγε να καταστρέψει τα πάντα. Ας παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα Μαγούλας και ας χάνει αν είναι καλύτερος ο αντίπαλος».

Δηλαδή ο πρίγκιπας θα ασχοληθεί και με τη διαιτησία;«Πάρα, πάρα πολύ. Περσινά φαινόμενα τύπου Καραϊσκάκη σε καμία περίπτωση, αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν».

Το απόγευμα στα Πηγάδια μιλήσατε και για την Arboris Capital και το τελεσίγραφο στη Γ.Σ. των μετόχων. Ποιο είναι το πρόβλημα;«Αν ερχόταν η Arboris Capital και κατέθετε μια πρόταση ενδιαφέροντος όπως είναι η δική μας, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να είναι δέκα προτάσεις στη σειρά. Όταν υπάρχει μια πρόταση, μας ζητήθηκαν όλα τα χαρτιά και είναι στο τραπέζι, το να συνεχίζεται η καραμέλα με την Arboris πάει πολύ. Ας σοβαρευτούμε λίγο».

Είχατε την άποψη ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να προχωρήσει το deal;«Και συνεχίζω να την έχω. Δεν ξέρω ποιοι το θέλουν αυτό. Πιθανόν αυτοί που θέλουν τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση».

Έχετε συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη;«Όχι, ποτέ. Δεν έτυχε να συναντηθούμε με τον άνθρωπο. Θα συναντηθούμε όταν έρθει ο πρίγκιπας».

Ο πρίγκιπας έχει

Keywords
Τυχαία Θέματα