Μπαίνουν τα χρήματα του δανείου

00:12 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για σήμερα είχε προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Χάρη Οικονομόπουλο, προκειμένου να συζητηθούν δύο συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είχε να κάνει με την εκταμίευση των 515.000 ευρώ του δανείου, που προσφέρει ο Αλ Σουνταϊρί και το άλλο ήταν οι τελικές συζητήσεις για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Για το πρώτο θέμα ο Οικονομόπουλος ανέλυσε κάποια δεδομένα και τόνισε πως από σήμερα κιόλας η ΠΑΕ μπορεί να εισπράξει το ποσό αυτό, το οποίο όπως συμφωνήθηκε θα πάει αμέσως στην εφορία (αναζητούνται ακόμα 70.000 ευρώ) προκειμένου να τυπωθούν εισιτήρια

για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, παρουσία των προϊσταμένων όλων των τμημάτων, συζητήθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και τονίστηκε για ακόμα μία φορά η αναγκαιότητα στο να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ (πλην συγκεκριμένων θυρών), κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Από κει και πέρα, υπήρξε αναφορά και σε ένα θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες και αφορά την αντικατάσταση του οικονομικού Διευθυντή της ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να δίνεται μεγάλη έκταση στο θέμα και να παρουσιάζεται ως πρωτεύον τη δεδομένη στιγμή. Αναφορά έγινε και σε κάποια ακόμα οικονομικά στοιχεία που ήλεγξε ο νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, ωστόσο επειδή η όλη συζήτηση έγινε εν μέσω διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του Μανωλά στην Ντνιέπρ, πρόεδρος και αντιπρόεδρος συμφώνησαν να τα πουν ξανά μέσα στα επόμενα 24ωρα, με κυρίαρχο θέμα τον τρόπο εκταμίευσης και του υπόλοιπου ποσού του δανείου ( ή ενός μεγάλου μέρους του). Και οι δύο τους είναι δικηγόροι και αναζητούν νομικές «φόρμουλες» για να το πετύχουν και να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ρευστότητα στα ταμεία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα