Μπακαούκας: Πιο δυνατοί με τον κόσμο

21:03 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Κάλεσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ απήυθυνε ο Χριστόφορος Μπακαούκας μέσω του aek365, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα με τον Διομήδη Άργους στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Η Ένωση επιθυμεί να πάρει τη νίκη για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας που θα αγωνιστεί κανονικά σε αυτό το ματς (σ.σ μαζί με τον Γιώργο

Βακάλη), μέχρι την εκδίκαση της απόφασης, περιμένει να δίνει τους «κιτρινόμαυρους» να δίνουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες. «Σίγουρα αύριο είναι ένας πρόωρος τελικός, αλλά εμείς έχουμε αβάνταζ, λόγω του ότι αγωνιζόμαστε εντός έδρας και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο μας γιατί είναι κρίσιμο ματς και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι πάθος για τον αγώνα, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απολογία της Πέμπτης. «Η δικαιοσύνη θα λάμψει. Έχουμε δείξει όλα τα χρόνια και εγώ και ο Βακάλης πως είμαστε αξιοπρεπείς παίκτες. Δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο και όλοι γνωρίζουν πως ήταν άδικη η απόφαση των διαιτητών. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε να παλέψουμε για να κατακτήσουμε και το Πρωτάθλημα. Η ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ δεν λέει κάτι, αφού έχουμε δείξει πως μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις. Σίγουρα αν αγωνιζόμασταν πλήρης θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει την ανατροπή, αλλά δεν μένουμε εκεί, συνεχίζουμε για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα