Μπακούκας: Νίκη για καλές γιορτές

12:15 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο της παιχνίδι πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων δίνει το Σάββατο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κόντρα στον Φίλιππο εκτός έδρα και ο Χριστόφορος Μπακαούκας μιλώντας στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τόνισε σχετικά: «Ο Φίλιππος είναι πάντα μία δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα του και πρέπει να προσέξουμε. Σίγουρα όμως δεν είναι ο Φίλιππος που ξέραμε τα τελευταία χρόνια. Παρά τα νέα πρόσωπα και τους νέους παίκτες που έχει

στο ρόστερ του όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Για μας είναι πιο σημαντικό γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε τη νίκη για να μπορέσουμε μετά να ξεκουραστούμε».

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας έως τώρα ο αρχηγός είπε: «Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι σοβαρή και έχει βρει το ρυθμό της μέσα στο γήπεδο. Ακόμα και στο παιχνίδι με το Κιλκίς που δεν πιάσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνισή μας στην άμυνα. Δεχτήκαμε μόνο 15 γκολ και δείξαμε ότι ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και έχουμε βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την έναρξη της σεζόν. Να πάρουμε αύριο τη νίκη και να κάνουμε καλές γιορτές. Είναι σημαντικό γιατί μετά τη διακοπή θα επιτρέψει και ο Βακάλης με τον Παπαδόπουλο και θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα