Μπάλλας: «Με καλύπτει ο Ατρόμητος»

14:04 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος στον Ατρόμητο δηλώνει ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Έλληνας παίκτης φέρονταν να βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι που διέψευσε νωρίτερα η διοίκηση του Ατρομήτου. Ο Μπάλλας δεσμεύεται έως το 2015 με

την ομάδα του Περιστερίου και για να αποχωρήσει από αυτή, θα πρέπει να υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο ίδιος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, πως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας και πως η ομάδα του Περιστερίου καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Παράλληλα, δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει τον Ατρόμητο στην επίτευξη των στόχων του.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Ο Ατρόμητος αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Νιώθω ευχαριστημένος που ανήκω σε αυτή την ποδοσφαιρική «οικογένεια» στην οποία κάθε νέος ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου θα ήθελε να είναι. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου και στόχος μου είναι να καθιερωθώ και να τη βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να γευθεί μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα