Μπαλοτέλι: Κανένα πρόβλημα με Φέρντιναντ (VIDEO)

11:40 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ όπου η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Σίτι και στο μυαλό όλων έρχονται οι σκηνές από το επεισόδιο που είχαν ο Μάριο Μπαλοτέλι με τον Ρίο Φέρντιναντ στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο "Γουέμπλεϊ" με τον Ιταλό επιθετικό να ξεκαθαρίζει πως αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Guardian" σε ερώτηση για τυχόν αποδοκιμασίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του, ο Μπαλοτέλι τόνισε:

"Μπορούν να φωνάζουν ό,τι θέλουν. Δεν θα τους πω τίποτα. Θα συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, τίποτα άλλο. Μετά το παιχνίδι ίσως να σκεφτώ αυτά που έλεγαν οι οπαδοί αλλά ποτέ πριν και κατά την διάρκεια. Για το επεισόδιο με τον Φέρντιναντ, δεν έχω τίποτα μαζί του. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ποτέ δεν του μίλησα στο Γουέμπλεϊ. Απλά πανηγύριζα, αλλά όχι μπροστά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Του έδειξα την φανέλα της Σίτι και προφανώς τσαντίστηκε μαζί μου. Για μένα ό,τι συνέβη στο γήπεδο μένει στο γήπεδο και τώρα είμαστε φίλοι όπως παλιά ή τουλάχιστον σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Θα ανταλλάξω χειραψία μαζί του πριν τον αγώνα όπως και με κάθε άλλον".

Όσο για το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες που είναι ισόβαθμες στην κορυφή, ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε, θα είναι πολύ συναρπαστικό. Σύντομα το παιχνίδι ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και στην Σίτι θα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα