Μπαλοτέλι: Μουρίνιο μην μιλάς

13:35 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα, ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολιάζοντας την μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μίλαν υποστήριξε πως δεν είναι τόσο τραγικό που ο πρώην επιθετικός της Ίντερ πήγε στην άλλη ομάδα του Μιλάνου και χθες πήρε την απάντηση του από τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Μπαλοτέλι σε μόλις τρία παιχνίδια με την φανέλα της Μίλαν έχει ήδη τέσσερα γκολ και μετά το τέλος του αγώνα με την Πάρμα, όπου και πάλι σκόραρε, απάντησε στον Μουρίνιο: "Ο Μουρίνιο ας μην μιλάει

για εμένα. Αυτό που πρέπει να σκέφτεται είναι πώς θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης".
Για την νίκη της Μίλαν, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: "Τώρα είμαστε τρίτοι, όμως αυτό που λέω πάντα, αν και είναι σχεδόν απίθανο φέτος, είναι πως ο στόχος της Μίλαν είναι η πρώτη θέση".
Ο Μπαλοτέλι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο να δηλώνει: "Το ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι σημαντικό, θα προσπαθήσω να βοηθήσω από έξω".
Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία στον αγώνα με την Πάρμα: "Ας ξαναδεί το ματς ο διαιτητής. Αν σφύριζε πιο συχνά θα αποχωρούσα από το γήπεδο με όλα αυτά τα σημάδια στα πόδια μου. Αν κάποια φάουλ που μου έγιναν τα είχα κάνει εγώ σε αντίπαλο, θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα και ίσως θα είχα αποβληθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα