Μπαλοτέλι: Στο Μουντιάλ να καθιερωθώ ως Νο.1 φορ στον κόσμο

15:29 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας να καθιερωθεί ως ο Νο.1 επιθετικός στον κόσμο και, όπως είπε, θέλει να αφήσει το στίγμα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.
Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα SUN, ο διεθνής επιθετικός της Μίλαν τόνισε: "Η Βραζιλία είναι η τέλεια στιγμή για να καθιερώσω τον εαυτό μου, ως Νο.1 επιθετικό στον κόσμο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εκεί που θέλω να αφήσω το στίγμα μου. Οι μεγαλύτεροι παίκτες παίζουν πάντα στα μεγαλύτερα γήπεδα".
Η Εθνική Ιταλίας

θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Αγγλία, την Ουρουγουάη και την Κόστα Ρίκα με τον Μπαλοτέλι να δηλώνει: "Αυτό που θα πω είναι πως είμαστε πιο δυνατή ομάδα από την Αγγλία και ιστορικά αποδίδουμε καλύτερα από εκείνους σε μεγάλες διοργανώσεις".
Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε και για τον τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας και πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, τον Τζο Χαρτ: "Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζο πρέπει να είναι το Νο.1 για την Αγγλία στην Βραζιλία. Είναι ο καλύτερος Άγγλος τερματοφύλακας και ο καλύτερος στην Premier League. Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο μπορεί να κάνουν λάθη, αλλά κάποιος με την κλάση του Τζο πάντα θα το ξεπερνά".

Keywords
Τυχαία Θέματα