Μπαλοτέλι: Θέλω την Σίτι αντίπαλο στο Τσ. Λιγκ

12:47 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μάριο Μπαλοτέλι έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι και συνεχίζει την καριέρα του στην Μίλαν ωστόσο δεν έκρυψε πως θα ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε: "Θέλω πολύ να παίξω ως αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα επέστρεφα στην πόλη με μεγάλο σεβασμό, αλλά και αγάπη για τον κόσμο, τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας.

Μακάρι στην επόμενη διοργάνωση να κληρωθούμε στον ίδιο όμιλο".
Η Μάντσεστερ Σίτι θα βρίσκεται σίγουρα στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Μίλαν ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της σε αυτούς με τον Μπαλοτέλι να δηλώνει: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να προσπεράσουμε την Νάπολι ώστε να αποφύγουμε τα προκριματικά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, έχουμε πολλές πιθανότητες να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βρεθούμε αντιμέτωποι του χρόνου. Κάτι που θα με έκανε πολύ χαρούμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα