Μπέιλ: Δεν θα μας απειλήσει η Ίντερ

12:55 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" η Τότεναμ κέρδισε 3-0 την Ίντερ και απέκτησε σαφές προβάδισμα για να βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι σίγουρος για την πρόκριση υπογραμμίζοντας πως η Ίντερ δεν θα μπορεί να απειλήσει στην ρεβάνς του Μιλάνου.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της Τότεναμ και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Μετά το σημερινό

αποτέλεσμα θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία με μεγάλη ηρεμία. Δεν νομίζω ότι η Ίντερ μπορεί να μας απειλήσει. Η πρόκριση είναι πολύ κοντά, σχεδόν την αγγίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πετύχουμε μια ευρεία και δίκαιη νίκη".
Για την εικόνα της Τότεναμ, ο Μπέιλ δήλωσε: "Από το πρώτο λεπτό καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Παίξαμε πολύ σωστά, έξυπνα και δυνατά. Η νίκη μας είναι απολύτως δίκαιη και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Τότεναμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς".
Σε ερώτηση για την δική του απόδοση, ο Μπέιλ σημείωσε πως το κλειδί για την νίκη δεν ήταν η δική του απόδοση αλλά η απόδοση όλης της ομάδας και πρόσθεσε πως ο ίδιος διασκεδάζει να παίζει μπάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα