Μπέιλ τετραετίας στην Τότεναμ

17:33 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι διοικούντες τα «σπιρούνια», κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον Ουαλό μπακ- χαφ να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του, του προσέφεραν νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο έγινε αποδεκτό!

«Η Τότεναμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2016», αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο διεθνής άσος δεν

έκρυψε την ικανοποίησή του για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης: «Βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια και απολαμβάνω κάθε λεπτό. Οι οπαδοί είναι πολύ καλοί μαζί μου και θέλω πολύ να τους ανταποδώσω την αγάπη, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Ο σύλλογος προοδεύει και θέλω να είμαι μέλος σε αυτό. Είναι υπέροχο που η συμφωνία ολοκληρώθηκε»!

Μπορεί προς το παρόν τα ρεπορτάζ της Τότεναμ να αφορούν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και την διαφαινόμενη πώληση του Λούκα Μόντριτς, όμως ο ίδιος φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Αγαπώ την ομάδα και τους οπαδούς. Θέλω να συμβάλω στην προσπάθεια για επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτουμε καλή, νεαρή ομάδα και χρειάζεται να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επανέλθουμε στο υψηλότερο επίποδο»!

Keywords
Τυχαία Θέματα