Μπέιλ: Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα

08:28 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ (φωτογραφία από την άφιξη του στη Μαδρίτη) αποχαιρέτησε με δηλώσεις του την Τότεναμ και τόνισε πως η μεταγραφή του στη Ρεάλ είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα (Τότεναμ), τον πρόεδρο, την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και κυρίως τους οπαδούς που ελπίζω να καταλαβαίνουν αυτή την εξαιρετική ευκαιρία που μου δίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κατάλληλο timing για να φύγω από μια ομάδα, όπου έπαιζα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην καριέρα μου.

Γνωρίζω πολλούς παίκτες που επιθυμούν να αγωνιστούν σε μια ομάδα των ονείρων τους, αλλά μπορώ να σας πω σίγουρα, πως το δικό μου έγινε πραγματικότητα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η Τότεναμ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και είμαι σίγουρος πως η φετινή σεζόν θα είναι επιτυχημένη γι' αυτούς. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή μου, να παίξω δηλαδή ποδόσφαιρο για την Ρεάλ Μαδρίτης». Από την πλευρά του πρόεδρος των "σπιρουνιών" Ντάνιελ Λίβι τόνισε για την αποχώρηση Μπέιλ: "Δεν είχαμε πρόθεση να τον πουλήσουμε όμως ήθελε να αγωνιστεί στη Ρεάλ και έπρεπε να το σεβαστούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα