Μπέινς: Καλύτεροι από ποτέ

17:22 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία των «νέων» Γκάρεθ Μπάρι, Τζέιμς ΜακΚάρθι, των «παλιών» Λίον Όσμαν, Ρος Μπάρκλεϊ και οι επιστροφές των Στίφεν Πίενααρ και Ντάρον Γκίμπσον, λύνουν τα χέρια του προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος ποντάρει πολλά στο κέντρο του για τη φετινή περίοδο!

Σύντομα, ο Γκίμπσον θα είναι έτοιμος να πατήσει τους αγωνιστικούς χώρους, είδηση ιδιαιτέρως σημαντική για τα «ζαχαρωτά» σύμφωνα με τον Μπέινς: «Είναι σπουδαίο να βλέπουμε ότι ο Γκίμπσον θα επιστρέψει γρήγορα. Προσθέτει δύναμη στην ομάδα. Υπάρχει έντονως

συναγωνισμός για μια θέση στο κέντρο. Αυτό είναι εξαιρετικό για τον προπονητή. Του δίνει τη δυνατότητα να κάνει ροτέισον αρκετά συχνά, κάτι που μας βοηθά πολύ. Από τα χρόνια που είμαι εδώ, αυτή είναι η καλύτερη μεσαία γραμμή που είχαμε ποτέ. Διαθέτουμε ποιότητα και οι παίκτες μάχονται για μια θέση».

Στη συνέχεια, ο αριστεροπόδαρος μπακ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον επίσης τραυματία, Στίφεν Πίενααρ, ο οποίος σύντομα θα είναι διαθέσιμος: «Έχουμε να περιμένουμε και τον Στίφεν. Όταν επιστρέψουν όλοι υγιείς, θα έχουμε πολύ καλό ρόστερ και ο προπονητής θα χρειαστεί να πάρει ορισμένες αποφάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα