Μπέκαμ: Η πόλη με κράτησε

08:16 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Staples Center" οι Λος Άντζελες Γκάλαξι παρουσίασαν ξανά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ αυτή την φορά για να επισφραγίσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δυο χρόνια με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να εξηγεί πως η πόλη αλλά και η οικογένεια του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Σε δηλώσεις του ο Μπέκαμ τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι στο Λος Άντζελες τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί να αλλάξεις κάτι που πάει καλά; Στα παιδιά αρέσει να μένουν εδώ, εμένα μου αρέσει να μένω εδώ. Το Λος Άντζελες είναι φανταστικό για την οικογένεια μου. Χρειαζόμουν

ένα διάλλειμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά την Πρωτοχρονιά, πίνοντας κρασί με την γυναίκα μου στο Λονδίνο αποφάσισα να μείνω".

Ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την διοίκηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι τόνισε πως η συμφωνία αφορά συμβόλαιο για δυο χρόνια με προοπτική ανανέωσης για ακόμα έναν ενώ ο προπονητής της ομάδας, Μπρους Αρίνα, δήλωσε για την ανανέωση συμβολαίου του Μπέκαμ: "Αν η διοίκηση του προσέφερε συμβόλαιο δέκα χρόνων και πάλι ο Μπέκαμ θα υπέγραφε. Απλά πιστεύω πως είναι λογικό να εκτιμά πως έχει άλλα δυο καλά χρόνια μπροστά του πριν σταματήσει την καριέρα του".

Keywords
Τυχαία Θέματα