Μπενίτεθ: Ελπίζω να με στηρίξουν οι οπαδοί

13:38 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι με τον Ισπανό τεχνικό να εκφράζει την ικανοποίηση του για την συμφωνία και να ζητά από τους οπαδούς της ομάδας να τον στηρίξουν προκειμένου, όπως είπε, να νιώσει μέλος της οικογένειας της Νάπολι.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νάπολι, ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπέγραψα σε μια μεγάλη ομάδα. Πρώτα από όλα για την ιστορία του συλλόγου, για την πόλη, την κουλτούρα και τις παραδόσεις της. Αλλά και γιατί θα μπορέσω να μοιραστώ με τον υπέροχο κόσμο της Νάπολι το πάθος

του για το ποδόσφαιρο.
Ελπίζω να με στηρίξουν οι οπαδοί της ομάδας από την πρώτη μέρα. Θα ήθελα να με υποδεχτούν ως μέλος της ναπολιτάνικης οικογένειας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να παλέψουμε όλοι μαζί από την αρχή για την κατάκτηση τροπαίων και διακρίσεων, οι οποίες θα έρθουν χάρη στην σκληρή δουλειά, το πάθος και την συμμετοχή όλων μας. Μακάρι οι τίτλοι να φτάσουν από την πρώτη χρονιά".
Ο Μπενίτεθ έφερε στην Νάπολι και τους στενούς του συνεργάτες, τον υπεύθυνο εκγύμνασης των παικτών Φρανσίσκο Ντε Μιγκέλ Μορένο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βιθέντε Χαβιέ Βαλέρο Μπερκίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα