Μπέντο: Δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας

10:56 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία για τα τελικά του EURO 2012, η αγωνιστική εικόνα της Εθνικής Πορτογαλίας προβληματίζει μετά και την ήττα 3-1 στην Λισαβόνα από την Τουρκία με τον Πάουλο Μπέντο να υπογραμμίζει πως δεν πρέπει οι Πορτογάλοι διεθνείς να χάσουν την πίστη στις δυνατότητες τους.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού προετοιμασίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας τόνισε: "Νομίζω είναι άδικο το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε

στις δυνατότητες μας. Δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν συγκλονιστική, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι η ήττα. Συνήθως μετά από μια ήττα φαίνεται πως όλα έχουν πάει στραβά και όντως δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Έπρεπε να σκοράρουμε πρώτοι, αφού μείναμε πίσω στο σκορ μετά όλα ήταν πιο δύσκολα. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεχτήκαμε και το δεύτερο τέρμα και αποσυντονιστήκαμε. Προφανώς και κάναμε πολλά λάθη και για αυτό δεχτήκαμε και τρία γκολ".
Στην διάρκεια του παιχνιδιού τραυματίστηκε ο Νάνι αλλά όπως διαβεβαίωσε ο γιατρός της Εθνικής Πορτογαλίας δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Γερμανία στις 10 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα