Μπεθάνης ο Ελληνας... "επενδυτής"

17:51 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ελληνας μεγαλομεσίτης (broker) Γιάννης Μπεθάνης είναι ο άνθρωπος για τον οποίο έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες πως ετοιμάζεται να επενδύσει στην ΑΕΚ. Ο Ελληνας επιχειρηματίας φέρεται από δημοσιεύματα κάποιων blogs αλλά και παρασκηνιακών άρθρων σε εφημερίδες να ενδιαφέρεται για επένδυση στην ΠΑΕ ΑΕΚ και μάλιστα με τεράστια ποσά

ενώ φέρεται να έχει έτοιμα προς επένδυση και Ρώσικα κεφάλαια με απώτερο σκοπό την κατασκευή γηπέδου.Ενδιάμεσοι σε αυτή την ιστορία φέρονται να είναι ο Ντέμης και ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χάρης Οικονομόπουλος. Το σενάριο μάλιστα τραβάει ακόμη περισσότερο εμφανίζοντας τον κύριο Μπεθάνη να είναι ο δανειστής των 2.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Τούρκι Αλ Σουντάιρι να είναι απλά... μπροστινός για να μην αποκαλυφθεί το όνομα του Μπεθάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aek365.gr που ερεύνησε το θέμα αυτό που προκύπτει είναι πως πράγματι ο Ντέμης έχει συνεργαστεί σε δουλειές που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο με τον Γιάννη Μπεθάνη και μάλιστα έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το γραφείο του Ελληνα μεσίτη που βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού 367. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο κτίριο εδρεύει η Ναυτιλιακή Εταιρεία ΤΣΑΚΟΣ ΑΕ εταιρία στην οποία εργάζεται ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και στενός φίλος του Σταύρου Αδαμίδη κ. Χάρης Κοσμάτος. Πιθανόν η παρουσία του Ντέμη στα γραφεία του Μπεθάνη εξέθρεψε όλη αυτή την φημολογία σε μια εποχή που η ΑΕΚ αναζητά απεγνωσμένα επενδυτή και νέο ιδιοκτήτη. Πάντως όπως ξεκαθαρίζεται αρμοδίως ο κ. Μπεθάνης ουδεμία σχέση έχει με την ΑΕΚ, δεν είναι άλλωστε ούτε καν οπαδός της, και ουδεμία συζήτηση έχει γίνει για τυχόν επένδυση του πετυχημένου μεσίτη στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Και βέβαια μόνο γέλιο έχει προκαλέσει το ότι ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας είναι απλός... μπροστινός του Μπεθάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα