Μπίρχοφ: Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ με γερμανική ομάδα

15:07 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το γερμανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και βελτίωση και το γεγονός αυτό κάνει τον Όλιβερ Μπίρχοφ να είναι βέβαιος πως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάιο στο Γουέμπλεϊ μια εκ των φιναλίστ θα είναι από την Γερμανία.

Σε δηλώσεις του ο μάνατζερ της Εθνικής Γερμανίας τόνισε: "Είμαι βέβαιος πως μια ομάδα της Γερμανίας θα βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποδόσφαιρο της πατρίδας μου βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και βελτίωση, οπότε οι πιθανότητες να δούμε μια γερμανική ομάδα στον τελικό είναι πολλές".
Σε ερώτηση ποια από τις Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια

Ντόρτμουντ βλέπει να φτάνει στον τελικό, ο Μπίρχοφ απάντησε: "Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια ομάδα που δεν χρειάζεται παρουσίαση. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες της. Σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στον τελικό, μετά την ευκαιρία που έχασε τον περασμένο Μάιο. Αλλά και η Ντόρτμουντ απέδειξε πως είναι πολύ δυνατή ομάδα. Κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση σε έναν όμιλο όπου βρίσκονταν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, ομάδες που δαπάνησαν πολλαπλάσια χρήματα από την ομάδα του Κλοπ. Αυτό σημαίνει πως έχει πολλές δυνατότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα