Μπλαν: Με δύο φορ

22:03 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πολύ πιθανό να παραταχθεί με δύο επιθετικούς στη φιλική της αναμέτρηση με τη Σερβία, είναι η Γαλλία, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «τρικολόρ», Λοράν Μπλαν. Ο Γάλλος τεχνικός αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε πως οι Ολιβιέ Ζιρού και Καρίμ Μπενζεμά μπορούν να ξεκινήσουν μαζί στην επίθεση, τόσο στο φιλικό με τους Σέρβους όσο και στην πρεμιέρα του Euro 2012 απέναντι στην Αγγλία.
«Ο Μπενζεμά και ο Ζιρού μπορούν να παίξουν μαζί στην

επίθεση. Ει΄ναι δύο πολύ ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές και είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να λειτουργήσει ένα τέτοιο σύστημα», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός της Μπορντό.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Γιοάν Γκουρκίφ από την τελική αποστολή. «Ο Γκουρκίφ έχει μεγάλο ρόλο στη Γαλλία, αλλά δυστυχώς είναι τραυματίας» εξήγησε για τον αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή της Λιόν.
Όταν ρωτήθηκε για το πώς αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του στην πρεμιέρα του Euro, είπε: «Δεν ξέρω ακόμα. Σίγουρα θα αγωνιστούμε για να πάρουμε τη νίκη», είπε. Για το φιλικό απέναντι στη Σερβία, πρόσθεσε: «Στα χαρτιά η Σερβία είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από την Ισλανδία. Παρόλα αυτά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο μας φιλικό», κατέληξε ο Μπλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα