«Μπλε» το ντέρμπι, στο +20 η Μπάγερν

18:29 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΣΕΛΙΓΚΑ - 25η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins Arena

Η Σάλκε πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας 2-1 της Ντόρτμουντ και μειωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση. Οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό όταν ο Ντράξλερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χούμελς και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 35' ο Χούντελααρ με κοντινή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ

στους γηπεδούχους. Η Ντόρτμουντ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 59' με τον Λεβαντόφσι. Στο 74' οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Πούκι.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ούτσιντα, Χέβεντες, Μάτιπ, Κολάσιντς, Χέγκερ, Νεουστέντερ (73'Φούχς), Φαρφάν, Ντράξλερ (82'Ράφαελ), Μπαστός, Χούντελααρ (54'Πούκι).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς (46'Σαχίν), Σμέλτζερ, Γκουντογκάν (76'Λάιτνερ), Μπέντερ, Μπλαζτσικόφσκι, Γκέτσε, Γκρόσκροϊτς (46'Ρόις), Λεβαντόφσκι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΦΟΡΤΟΥΝ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Alianz Arena

Ματσάρα έγινε στο Μόναχο όπου η Φορτούνα κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν αλλά λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν την "Αρένα" στο 16ο λεπτό όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μπολί με σουτ έκανε το 0-1. Η Μπάγερν πίεσε και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα δευτερόλεπτα πριν λήξει το ματς με τον Μίλερ. Η Φορτούνα όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 71' πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το γκολ του Λάμπερτζ. Η απάντηση της Μπάγερν ήρθε μόλις δύο λεπτά μετά όταν ο Ριμπερί με σουτ έγραψε το 2-2. Τελικά η ανατροπή ήρθε στο 86ο λεπτό όταν ο Μπόατενγκ με κεφαλιά έβαλε, για πρώτη φορά, μπροστά στο σκορ την Μπάγερν και τελικά της έδωσε τη νίκη.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Φαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ (72'Πισάρο), Κρόος (68'Σακίρι), Ριμπερί, Μάντζουκιτς (61'Γκόμεζ).

ΦΟΡΤΟΥΝ ΝΤ.: Γκίφερ, Μπαλογκάν, Μαλεζάς, Λάτκα, Φαν ντερ Μπεργκ, Μπόντζεκ, Τέτσε, Κρούσε, Λάμπερτζ (75'Σαχίν), Μπελινγκχάουζεν, Μπολί (64'Φινκ).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπορούσια Παρκ

Η Βέρντερ πήρε βαθμό στην έδρα της Γκλάντμπαχ με την οποία αναδείχθηκε ισόοπαλη, 1-1 και έκανε ένα ακόμα βήμα για να αποφύγει τις περιπέτειες. Τα "μουλάρια" άνοιξαν το σκορ στο 72ο λεπτό με τον Πενιέλ Μλαπά αλλά η απάντηση της Βέρντερ ήρθε άμεσα καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Ιγκνιόφσκι ισοφάρισε.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Αλβαρο Ντομίνγκες Βεντ, Τσάκα, Νόρντβαϊτ, Χέρμαν (70'Ρουπ), Αράνγο, Γιουνές (70'Μλαπά), Γιονγκ (70'Χάνκε).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Μιέλιτς, Γκεμπρε Σελάσι, Πάβλοβιτς, Λουκίμια, Σμιτς, Γιουνούζοβιτς, Φριτς (46'Χαντ), Ντε Μπρούινε, Ιγκνιόφσκι, Τράιμπουλ (75'Αρναούτοβιτς), Πέτερσεν.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-5

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Mage Solar

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι η Βόλφσμπουργκ νίκησε με 5-2 τη Φράιμπουργκ με τον Βιεϊρίνια να πετυχαίνει ένα γκολ-ποίημα. Φανταστικό το ματς από τα πρώτα λεπτά με τον Κρούσε να ανοίγει το σκορ για την Φράιμπουργκ μόλις στο 2'. Μετά όμως ακολούθησε η καταιγίδα της Βόλφσμπουργκ. ισοφάρισε με τον Κιάερ στο 7' και έκανε την ανατροπή στο 16ο λεπτό με τη "ρουκέτα" του Βιεϊρίνια. Έξι λεπτά μετά ο Όλιτς έγραψε το 3-1 για τους "Λύκους" και στο 49' "χτύπησε" και πάλι για να πετύχει το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4 με τον Φλουμ στο 65' με τον Ντιέγκο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Γκίντερ, Κρμας (46'Φλουμ), Ντιανέ, Σοργκ, Σούστερ, Μακιάντι, Σμιντ, Καλιγκιούρι, Κρούσε, Ρόσενθαλ (84'Τερατσίνο).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Φάγκνερ (89'Γιοσουέ), Κυργιάκος (70'Σέφερ), Κιάερ, Ροντρίγκες, Τρας, Πόλακ, Βιεϊρίνια. Ντιέγκο, Πέρισιτς (46'Άρνολντ), Όλιτς.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Trolli Arena

Η Χόφενχαϊμ κέρδισε με άνεση το ντέρμπι της ουράς επικρατώντας με 3-0 της Γκρόιτερ Φιρτ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Εκπληκτικό το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων που άνοιξαν το σκορ στο 10' με τον Φιρμίνιο και επτά λεπτά μετά έκαναν το 0-2 με τον Χοσέλου. Ο Βάις στο 50' σφράγισε τη νίκη τους πετυχαίνοντας το 0-3.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Γκριούν, Ζίμερμαν, Σόμπιετς, Μαβράι, Μπαμπά, Γκέις (12'Πέτσος), Κλάους, Φέρστνερ, Βάργκα (46'Πέκοβιτς), Παρκ, Ντιούρντιτς (77'Νέθε).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Γκόμες, Οτς (71'Θέσκερ), Ντελπιέρ, Βέστεργκααρντ. Μπεκ, Γουίλιαμς, Βάις, Σροκ (61'Αντβινκούλα), Φόλαντ (80'Πολάνσκι), Χοσέλου. Φιρμίνιο.

ΜΑΪΝΤΖ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Coface Arena

Τα ευρωπαϊκά όνειρα συνεχίζονται στην Μάιντζ που με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέας Ίβανσιτς στο 61ο λεπτό νίκησε τη Λεβερκούζεν και έδειξε ικανή να παραμείνει ψηλά έως το τέλος.

ΜΑΪΝΤΖ: Βέτκλο, Πόσπετς, Σβένσον, Νοβέσκι, Μπελ. Μπουαμγκαρτλίνγκερ, Σότο, Μίλερ, Ίβανσιτς (70'Ρίσε), Ζίμλινγκ, Σαλάι (89'Τσούπο Μοτίνγκ).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Καρβαχάλ, Φρίντριχ, Σβαμπ, Κάντλετς, Ράιναρτζ, Μπέντερ, Ρόλφες (65'Χέγκελερ), Κάστρο, Σούρλε, Κίσλινγκ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα