Μπλόκο στο Αγρίνιο για ΟΣΦΠ

22:30 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 5η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ.Σιδηρόπουλος

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο Πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Μέτριο το ματς με τις δύο ομάδες όμως να έχουν τις φάσεις για να σκοράρουν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναιτωλικός έχει ήδη κερδίσει τον

ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και πήρε άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Πιο επικίνδυνος ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος απείλησε στο 7' με κεφαλιά του Σιόβα ενώ στο 26' είχε δοκάρι όταν μετά την εντυπωσιακή ενέργεια του Βάις ο Σαβιόλα έστειλε την μπάλα στο... σίδερο. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Μήτρογλου εκτέλεσε φάουλ χωρίς όμως να βρει στόχο.

Διαφορετική υπόθεση το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό να έχει κλείσει τους χώρους και να μην επιτρέπει στον Ολυμπιακό να δημιουργήσει φάσεις. Ο Μήτρογλου είχε μια κεφαλιά στο 61' και επτά λεπτά μετά ο Καμαρά έκανε το σουτ αλλά ο Ρομπέρτο μπλόκαρε. Στα χέρια του γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" κατέληξε και το σουτ του Μπόγιοβιτς στο 72'. Πέντε λεπτά μετά ο Μανιάτης βγήκε απέναντι στον Ράφαελ αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Ο Παναιτωλικός στο 83' άγγιξε το γκολ όμως ο Σφακιανάκης από ιδανική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 90' ο Μήτρογλου σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μπίκεϊ, Κούσας, Μελισσάς, Ζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης, Καμαρά (91'Κουτσοσπύρος), Θεοδωρίδης (78'Μύγας), Μπόγιοβιτς (82'Σφακιανάκης).

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (73'Γιαταμπαρέ), Μασάντο (51'Εντιγκά), Ντομίνγκες (55'Κάμπελ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα