Ξέφυγε η Άρσεναλ…

16:39 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-0
Γήπεδο: Emirates

Τρένο η Άρσεναλ που επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-0 και ξέφυγε με 5 βαθμούς από τη 2η θέση.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19ο λεπτό ο Σανιά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καθόρλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Λίβερπουλ, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Ισπανός έκανε από κοντά το 1-0. Στο 28ο λεπτό ο Μινιολέ απέκρουσε όμορφα το σουτ του Ράμσεϊ.

Στο 50ο λεπτό ο Σουάρες έκανε το γύρισμα

αλλά ο Χέντερσον σούταρε άστοχα, αλλά στο 59' ο Ράμσεϊ με «ξερό» σουτ έκανε το 2-0 για την Άρσεναλ. Στο 88ο λεπτό η Λίβερουλ είχε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Σουάρες έφυγε στον κενό χώρο, μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ!

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Σανιά, Κοσιελνί, Γκιμπς (79' Βερμάελεν), Ροσίτσκι (72' Μονρεάλ), Αρτέτα, Ράμσεϊ, Καθόρλα (85' Τζένκισον), Εζίλ, Ζιρού

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Φλάναγκαν (68' Μόουζες), Σισοκό (46' Κουτίνιο), Τουρέ, Σκρτελ, Σακό, Λούκας, Τζέραρντ, Χέντερσον, Σουάρεζ, Στάριτζ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 0-0
Γήπεδο: Άπτον Παρκ

Στο 0-0 κόλλησαν Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα και βολεύτηκαν και οι δύο.

Στο 7ο λεπτό ο Βέιμαν έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γιασκελάινεν, ενώ στο επόμενο λεπτό, το πλασέ του Κόλισον δεν ήταν καλό και πέρασε άουτ. Στο 12ο λεπτό ο Ντάουνινγκ σούταρε πάνω στον Γκουζάν, ο οποίος στο 21' είπε όχι σε πλασέ του Κόλισον.

Στο 72ο λεπτό η κεφαλιά του Μπεντεκέ σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Χαμ, ενώ στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Νόλαν πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 79ο λεπτό το σουτ του Τζο Κόουλ κόντραρε σε σώματα αλλά δε μπέρδεψε τον Γκουζάν που έπεσε και μπλόκαρε.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, Ρατ (90+1' Ντιαμέ), Τόμκινς, Ριντ, Νομπλ, Κόλισον (63' Κ.Κόουλ), Νόλαν, Ντάουνινγκ, Τζάρβις (63' Τζ.Κόουλ), Μόρισον

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Μπακούνα, Φλααρ, Κλαρκ, Μπέικερ, Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ, Σίλα, Βέιμαν (59' Κόζακ), Μπεντεκέ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2-0
Γήπεδο: Χόθορνς

Στον πάτο της βαθμολογίας άφησε την Πάλας η Γουέχτ Μπρομ καθώς την κέρδισε με 2-0.

Το ματς είχε μόλις μία φάση στο πρώτο ματς και από αυτή προήλθε και το γκολ της Γουέστ Μπρομ στο 45ο λεπτό. Ο Σεσενιό έδωσε όμορφα για τον Μπεραΐνο, ο οποίος έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με σουτ νίκησε τον Σπερόνι.

Στο 61' ο Μίχιλ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πάντσεν, ενώ στο επόμενο λεπτο η κεφαλιά του Γέντινακ έφυγε λίγο άουτ. Στο 69ο λεπτό ο Σαμάκ έκανε τρομερή ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά στο 85' ο Μακόλει με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Τζόουνς (31' Μπεραΐνο), ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζουελ, Μουλούμπου, Μόρισον (74' Γιάκομπ), Αμαλφιτανό, Σεσενιό (86' Βύντρα), Μπραντ, Λονγκ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Ντελάνεϊ, Γκάμπιντον, Μόξεϊ, Γέντινακ, Ντικατσόι (79' Γκέιλ), Μπάναν (65' Μπολασιέ), Τόμας, Γκεντιουρά (22' Πάντσεον), Σαμάκ

ΦΟΥΛΑΜ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 1-3
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Εύκολη νίκη με 3-1 πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο 3ο λεπτό ο Ντε Χέα σταμάτησε το δυνατό σουτ του Κασάμι, αλλά στ 9' ο Ρούνεϊ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βαλένσια με πλασέ σε κενή εστία, άνοιξε το σκορ. Η Γιουνάιτεντ πίεσε κι άλλο και στο 20' ο Γιανουζάι έββαγελ τον Φαν Πέρσι στην πλάτη της άμυνας της Φούλαμ και ο Ολλανδός με διαγώνιο κεραυνό από αριστερά έκανε το 2-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Φούλαμ, στο 22' ο Φαν Πέρσι έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρούνεϊ εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Η Φούλαμ μείωσε στο 62ο λεπτό με σουτ του Κατσάνικλιτς που άλλαξε πορεία στο πόδι του Ρούνεϊ.

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Ντεγιάγκα (61' Κατσάνικλιτς), Σίντουελ, Πάρκερ (79' Μπεντ), Κασάμι, Ρουίς (71' Τααράμπτ), Μπερμπάτοφ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (46' Ράφαελ), Έβανς (46' Καγκάβα), Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια, Κλέβερλι (46' Φελαϊνί), Τζόουνς, Γιανουζάι, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΧΑΛ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 1-0
Γήπεδο: KC Στάντιουμ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σάντερλαντ που έχασε με 1-0 από τη Χαλ και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στο πρώτο 2ολεπτο, αλλά στο 24' ο Κουεγιάρ έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έβαλε μπροστά στο σκορ τη Χαλ. Στο 28', το σουτ του Λάρσον κόντραρε σε σώματα, ενώ λίγο άουτ πέρασε το σουτ του Σαγκμπό στο 43'. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η Σάντερλαντ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάτερμολ για σκληρό τάκλιν στον Ελμοχαμαντί, ενώ στο 45+7' αποβλήθηκε και ο Ντοσένα για μαρκάρισμα στον Μέιλερ.

Στο 47ο λεπτό, το όμορφο σουτ του Χάντλστοουν έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Μπόιντ στο 53', ενώ στο 58' ο Μανόνε έδιωξε το σουτ του Λίβερμορ και στο 63΄ο Τζόνσον αστόχησε από μακριά.

ΧΑΛ: Χάρπερ, Ροσενιόρ (69' Πρόσβιτς), Φιγκερόα, Ντέιβις, ΜακΣέιν, Χάντλστοουν, Μέιλερ (55' Κόρερν), Ελ Μοχαμαντί, Λίβερμορ, Σαγκμπό, Μπόιντ (75' Μπράντι)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ (41' Μανόνε), Ο' Σέι, Ντοσένα, Μπάρντσλεϊ, Κουεγιάρ, Κάτερμολ, Λάρσον, Κόλμπακ, Φλέτσερ, Άλτιντορ (46' Μπράουν), Μπορίνι (46' Τζόνσον)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΝΟΡΙΤΣ: 7-0
Γήπεδο: Etihad

Ξέσπασε στη Νόριτς η Σίτι, που τη διέσυρε με 7-0 και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ντεμικέλις έπιασε την κεφαλιά αλλά δε βρήκε στόχο, αλλά στο 16' ο Αγκουέρο έκανε το σουτ, ο Τέρνερ έκοψε αλλά η μπάλα βρήκε στον Τζόνσον και κατέληξε στα δίχτυα της Νόριτς. Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 21ο λεπτό ο Νασρί βρήκε τον Αγκουέρο, εκείνος γύρισε για τον Σίλβα, που από κοντά έκανε τα 2-0. Η Σίτι τριπλασίασε τα τέρματά της στο 25ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ του Νασρί, ο Νάστασιτς έπιασε την κεφαλιά κι άφησε άγαλμα τον Ράντι, ενώ στο 31' το σουτ του Σίλβα κόντραρε σε σώματα. Τελικά στο 36' ο Τουρέ βρήκε τον Αγκουέρο (που ήταν οφσάιντ), εκείνος γύρισε τον Νεγρέδο, που από κοντά έκανε το 4-0. Στο 37', ο Παντίλιμον έπεσε κι έδιωξε το σουτ του Πίλκινγκτον, ενώ στο 52' η κεφαλιά του Ελμέντερ έφυγε λίγο άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Τουρέ με όμ0ρφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-0 για της Σίτι, ενώ στο 63' το σουτ του Νασρί έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στο 71ο λεπτό η Σίτι πέτυχε κι 6ο γκολ, καθώς ο Αγκουέρο με βολέ εκτέλεσε τον Ράντι. Το τελικό 7-0 έκανε ο Τζέκο με όμορφο σουτ στο 86ο λεπτό.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Νάστασιτς, Κλισί, Νασρί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σιλβα (72' Νάβας), Αγουέρο, Νεγρέδο (46' Ντζέκο)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Γουίτακερ (46 Μέρφι), Πίλκινγκτον, Φερ, Τζόνσον, Όλσον, Χόουσον, Χούπερ (46' Ελμάντερ)

ΣΤΟΟΥΚ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το γκολ του Μπέγκοβιτς, η Σαουθάμπτον και η Στόουκ έμειναν στο 1-1.

Το ματς ξεκίνησε με τον πιο απίθανο τρόπο, καθώς με τη συμπλήρωση 13ων δευτερολέπτων, ο Μπέγκοβιτς έκανε το διώξιμο από τα μία άκρη του γηπέδου, η μπάλα έσκασε στα όρια της περιοχής και κρέμασε τον Μπόρουτς, ανοίγοντας το σκορ. Στο 8ο λεπτό ο Σόουκρος έχασε το άχαστο εξ επαφής σχεδόν, ενώ στο 10' η κεφαλιά του Αρναούτοβιτς έξυσε το δοκάρι της Σαουθάμπτον. Στο 13ο λεπτό η κεφαλιά του Λόβρεν έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 37' μετά από σέντρα του Γουόρντ Προους, οι Λάμπερτ και Ροντρίγκες δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα. Τελικά στο 41ο λεπτό η Σαουθάμπτον έφερε στα ίσα το ματς με όμορη κεφαλιά του Ροντρίγκες.

Στο 49' ο Μπόρουτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αρναούτοβιτς, ενώ στο 55' το φάουλ του Γουόρντ Προους έφυγε λίγο άουτ.

ΣΤΟΟΥΚ: Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίτερς, Γουόλτερς, Ενζοζί, Άιρλαντ (64' Ασαΐντι), Γουίλαν (46' Παλάσιος), Αρναούτοβιτς, Κράουτς

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Φόντε, Λόβρεν, Σο, Γουανιγιάμα, Σνέιντερλιν, Γουόρντ, Λαλάνα, Ροντρίγκες (69' Ραμίρες), Λάμπερτ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΤΣΕΛΣΙ: 2-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Στοπ στο σερί της Τσέλσι έβαλε η Νιούκαστλ που την κέρδισε με 2-0 μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Στο 13ο λεπτό η Τσέλσι έχασε απίστευτη ευκαιρία, καθώς η κεφαλιά του Τέρι σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ιβάνοβιτς έπιασε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει ξανά στο δοκάρι του Κρουλ. Στο 36' ο Τέρι έπιασε νέα κεφαλιά αλλά ο Σαντόν έκοψε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 38' ο Τσεχ δεν δυσκολεύτηκε σε σουτ του Ρεμί.

Στο 58ο λεπτό ο Τσεχ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Σισοκό, ενώ στο επόμενο κλεπτό σταμάτησε και το βολέ του Ρεμί. Στο 64ο λεπτό ο Τσεχ είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Καμπάιγ, αλλά στο 67 ο Γκουφράν με κεφαλιά μετά από φάουλ του Καμπάιγ, έκανε το 1-0 για τη Νιούκαστλ. Στο 72' ο Ετό'ο έκανε το γύρισμα από αριστερά και η μπάλα ίσως να βρήκε στο χέρι του Εμπιβά, ενώ στο 79' ο Κρουλ απέκρουσε σουτ του Γουίλιαν και στην επαναφορά ο Ντεμπισί έκοψε σωτήρια τον Ετό'ο. η Τσέλσι έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 86' με τον Αζάρ να κάνει το διαγώνιο σουτ από αριστερά και την μπάλα να ξύνει το δοκάρι των γηπεδούχων, αλλά στο 90' ο Ρεμί με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 2-0 και καθάρισε το ματς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Ουίλιαμσον, Γιανγκά-Εμπιβά, Σαντόν, Σισοκό, Τιοτέ (51' Ανίτα), Καμπάιγ, Γκουφράν (85' Ομπερτάν), Σ. Αμεόμπι (62' Σισέ), Ρεμί.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Λουίζ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ (70' Σίρλε), Μάτα (62' Γουίλιαν), Όσκαρ, Αζάρ, Τόρες (62' Ετό'ο).

Keywords
Τυχαία Θέματα