«Μπορούμε κόντρα σε Γαλλία, Γερμανία»

15:40 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Χρόνια και χρόνια έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του. Γιατί η αξία του Βασίλη Κουρνέτα στο ελληνικό βόλεϊ είναι αδιαμφισβήτητη. Παίκτης που μεταξύ άλλων, επί 13 χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό.

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε η συμμετοχή του στην Εθνική και πάλι μετά το καλοκαίρι, να προκύψει

ύστερα από μία ατυχία ενός άλλου παίκτη, του Κώστα Προύσαλη. O 31χρονος πασαδόρος τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση, με αποτέλεσμα το οστικό οίδημα που υπέστη να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Και τη θέση του Προύσαλη κλήθηκε να πάρει ο Κουρνέτας. «Ασφαλώς και δεν είμαι χαρούμενος με το γεγονός ότι η κλήση μου στην Εθνική προήλθε εξαιτίας του τραυματισμού του Κώστα. Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά», είπε αρχικά ο Βασίλης Κουρνέτας στην «SD» και συνέχισε:

«θα πρέπει η Εθνική από εδώ και πέρα ν' απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες. Αυτό που χρειάζεται είναι σίγουρα μία ανανέωση. Εγώ δεν είμαι τώρα πια 20 χρόνων. Είμαι, όμως πάντα εδώ όταν με χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, γιατί πιστεύω ότι το ελληνικό βόλεϊ πρέπει να έχει σε περίοπτη θέση την Εθνική».

Ο Βασίλης Κουρνέτας παραδέχτηκε, πάντως, ότι οι αναμετρήσεις με τη Γαλλία και τη Γερμανία για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας ( 23-25/11) είναι δύσκολες, αλλά η Εθνική έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά:

«Πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά σε ένα τουρνουά που διαρκεί μόνο δύο μέρες τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και η Εθνική έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα