«Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

23:07 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, που ζήτησε ακόμα μία φορά την στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται και στην νέα ομάδα που χτίζεται. «Πιστεύω ότι με το πέναλτι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πάντως, όλα μπαίνουν και όλα δεν μπαίνουν, το έχω ζήσει αυτό. Είχαμε ένα καλό τριαντάλεπτο και σε μία στιγμή αδράνειας ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε.

Από εκεί και πέρα πήραμε και πάλι τα ηνία και κερδίσαμε το πέναλτι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Σημασία, ωστόσο, έχει ότι καταθέσαμε την ψυχή μας, γιατί είμαστε νέα ομάδα που πρέπει να στηριχτεί. Βεβαίως έχουμε αδυναμίες, έχουμε νέα παιδιά, συνεχίζουμε την δουλειά και τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι θα συμβεί».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε: «Απέναντι σε μία καλή, δουλεμένη ομάδα, με τον ίδιο κορμό, τα πήγαμε καλά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που δείξαμε. Ξέρετε ότι ακολουθεί διακοπή. Είναι ευκαιρία να δουλέψουμε και πιστεύω ότι όταν θα είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες, όταν είμαστε πλήρεις και υγιείς η απόδοσή μας θα ανέβει και θα δείξουμε άλλο πρόσωπο. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μαζευτούν 11 παίκτες και σε 5 παιχνίδια να είναι εντάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα