«Μπορούσαμε να το είχαμε πληρώσει»

00:26 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην παραδοχή ότι η Σιένα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη χαλάρωση του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά του μεταξύ τους αγώνα προχώρησε ο Στράτος Περπέρογλου.«Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα και στο τέλος χαλαρώσαμε. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πληρώσει, αλλά κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Περπέρογλου στη Δημόσια Τηλεόραση και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι έχουν ελλείψεις και ότι θα παίξουν ζώνη. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Το σύγχρονο μπάσκετ απαιτεί να μοιράζονται τη μπάλα και τις κατοχές όλοι παίκτες έτσι ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια βελτίωσης: «Έχουμε πολλά περιθώρια για βελτίωση. Παίρνουμε τις νίκες κάτι που είναι θετικό, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στην κατάλληλη κατάσταση όταν πρέπει και αυτό έγινε και πέρσι. Να παίρνουμε τις νίκες άσχετα με τις εμφανίσεις».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Πολλές φορές αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει χώρος για ροτέισον και ξεκούραση και αφοσιωνόμαστε περισσότερο στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε δύσκολο ματς τη Δευτέρα και πρέπει να προετοιμαστούμε».

Για την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού: «Κανένας αθλητής δεν θέλει να παίζει σε άδεια γήπεδα. Αποτέλεσμα η τιμωρία δεν έχει φέρει αν και εφαρμόζεται πολλά χρόνια. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας σοβαρά».

Για τον κόσμο που βλέπει την ομάδα στο εξωτερικό: «Είναι κάτι που το έχει κερδίσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα