Μποτία κλείνει η Ατλέτικο!

21:27 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μια σπουδαία μεταγραφή θέλει να πραγματοποιήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα οι «Ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αλμπέρτο Μποτία, τον 23χρρονο Ισπανό στόπερ της Σπόρτινγκ Χιχόν ο οποίος αποτελεί μια απο τις μεγαλύτερες ελπίδες... «Αυτή την στιγμή μιλάω με την Ατλέτικο Μαδρίτης, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις», αποκάλυψε ο παίκτης που ήταν πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία Under 21.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα στην υπόθεση... Μποτία. Συγκεκριμένα ο παίκτης

ξεκίνησε την καριέρα του απο την Μπαρτσελόνα η οποία πριν απο λίγα χρόνια τον παραχώρησε με κανονική μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Χιχόν βάζοντας όμως έναν όρο: Ότι θα μπορεί να τον πάρει πίσω στο «Καμπ Νου» με ένα ποσό περίπου στα 2,5 εκ. ευρώ.

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει τον παίκτη και σε καμία περίπτωση ο Βιλανόβα δεν θα τον έχει στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, οι «Μπλαουγκράνα» θα τον αγοράσουν απο την Χιχόν με το μικρό ποσό των 2,5 εκ. και στην συνέχεια αναμένεται να τον «μοσχοπουλήσουν». Είναι βέβαιο πως οι Καταλανοί θα απαιτήσουν πάνω απο 10 εκ. απο την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που η ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει ο Μποτία με την Χιχόν αγγίζει τα 20 εκ...

Keywords
Τυχαία Θέματα