Μπουφόν: Ανώτερη σε κάθε τομέα η Μπάγερν

14:01 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους ηττήθηκε και στο Τορίνο από την Μπάγερν Μονάχου με 2-0 και έμεινε εκτός των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αναγνωρίζει πως οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι σε κάθε τομέα και στα δυο παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Γιουβέντους τόνισε: "Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Η Μπάγερν Μονάχου αποδείχτηκε πολύ ανώτερη από εμάς. Ανώτερη σε κάθε τομέα. Στην φυσική κατάσταση, την δύναμη, την τεχνική. Ακόμα και

στην ψυχολογία, ήταν ένα σκαλί πάνω από εμάς. Για αυτό το λόγο δεν έχω παράπονα. Αποκλειστήκαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα".
Στην συνέχεια ο Μπουφόν πρόσθεσε: "Ξέραμε πως η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλή, αλλά δεν είχαμε καταλάβει το πόσο καλή είναι. Ελπίζαμε πως μια εξαιρετική Γιουβέντους θα είχε πιθανότητες να προκριθεί. Αλλά αποδείχτηκε πως η καλύτερη Γιουβέντους είναι πολύ κάτω από μια, απλή, καλή Μπάγερν Μονάχου. Οι άνθρωποι βρίσκονται πολύ μπροστά μας. Ειδικά σήμερα με εντυπωσίασαν περισσότερο από ότι στο Μόναχο. Πιστεύω πως έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τις ισπανικές ομάδες που βρίσκονται στον ημιτελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα