Μπουφόν: Δεν αρκεί μόνο να ακούς το τραγουδάκι

11:53 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Δανία κόντρα στην Νόρτζελαντ, η Γιουβέντους έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την νίκη μένοντας στο 1-1 με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να επισημαίνει πως για να διακριθείς στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν αρκεί μόνο να ακούς το τραγουδάκι στην αρχή αλλά πρέπει και να νικάς κάτι που η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν το έχει καταφέρει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους μίλησε με φίλους της ομάδας μέσω διαδικτύου και τόνισε: "Δεν αρκεί να ακούς το τραγουδάκι του Τσάμπιονς Λιγκ για να αισθάνεσαι όμορφα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ δύσκολο, σκληρό θα έλεγα.

Το έχω επισημάνει στους συμπαίκτες μου. Αυτά που έχουμε πετύχει στην Ιταλία δεν μετράνε στην Ευρώπη. Μετά από τρεις αγώνες δεν έχουμε νικήσει και αυτό είναι πρόβλημα. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε, απαιτείται να πάρουμε νίκες. Θα παλέψουμε με την Τσέλσι για την δεύτερη θέση. Το μεταξύ μας ματς στο Τορίνο θα είναι καθοριστικό. Στην αρχή είχα προβλέψει πως εμείς και η Σαχτάρ θα συνεχίζαμε. Μακάρι να βγω αληθινός".
Για το αήττητο σερί που κρατά η Γιουβέντους σε Ιταλία και Ευρώπη, ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε: "Δημιουργήσαμε από τις στάχτες μας κάτι μοναδικό. Ξεκινήσαμε το σερί μετά από δυο συνεχόμενες χρονιές στις οποίες τερματίσαμε στην έβδομη θέση. Και μην ξεχνάμε την σεζόν της δεύτερης κατηγορίας. Αυτό που έχουμε πετύχει είναι απίστευτο".
Ο Μπουφόν ρωτήθηκε και για το θέμα της παραμονής του με τον αρχηγό της Γιουβέντους να απαντά: "Θέλω να παίξω για ακόμα τρία χρόνια με αυτή την φανέλα. Έμεινα για τους οπαδούς μας στην δεύτερη κατηγορία, με αυτούς αντιμετώπισα τις δυσκολίες των επόμενων χρόνων μαζί τους πήρα το Σκουντέτο και το Σόυπερ Καπ. Μαζί τους θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Άλλα τρία χρόνια στην Γιουβέντους είναι αυτό που επιθυμώ""

Keywords
Τυχαία Θέματα