Μπουφόν: Δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο

14:17 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια και συνολικά 15 στα 31 που έχει αγωνιστεί έχει δεχτεί την εφετινή σεζόν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τον 34χρονο τερματοφύλακα να παραδέχεται πως κάτι τέτοιο ποτέ δεν του έχει συμβεί όσα χρόνια βρίσκεται στην Γιουβέντους.

Σε δηλώσεις του για τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας την εφετινή σεζόν ο Μπουφόν τόνισε: "Έχω δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια και μόλις 15 από τα 31 που έχω

παίξει. Ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμη και τα χρόνια που κυριαρχούσαμε ως ομάδα. Η αμυντική σταθερότητα είναι η βάση που έχουμε χτίσει την επιτυχία μας".
Ο Μπουφόν έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αμυντικό χαφ της ομάδας, τον Αρτούρο Βιντάλ για τον οποίο είπε: "Είχα την τύχη να δω μια σειρά από σπουδαίους χαφ όσα χρόνια αγωνίζομαι στην ομάδα. Είχα πει στην αρχή της σεζόν ότι κάποιος σαν τον Αρτούρο Βιντάλ θα είχε την δυνατότητα να παίζει στην Γιουβέντους πριν από λίγα χρόνια".
Όσο για την νίκη επί της Ρόμα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Μπουφόν τόνισε: "Ή νίκη επί της Ρόμα ήταν ίσως η πιο σημαντική από αυτές που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα. Ωστόσο, οι νίκες που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής θα είναι θεμελιώδεις, επειδή μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο που έμοιαζε πραγματικά αδύνατος".

Keywords
Αναζητήσεις
kati tetoio δεν έχει συμβεί ποτέ πριν γρ
Τυχαία Θέματα