Μπουφόν: Δεν έχω δει οπαδό να σκοράρει

11:27 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναγνώρισε πως η έδρα της Σέλτικ είναι από τις πιο δυνατές στις οποίες έχει βρεθεί αλλά πρόσθεσε πως ποτέ του δεν είδε οπαδό να πετυχαίνει γκολ.
Ενόψει του αποψινού αγώνα στο "Celtic Park" για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αρχηγός της Γιουβέντους όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Σέλτικ απάντησε: "Έχω ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο, τόσο με την Πάρμα, όσο και με την Γιουβέντους. Η αλήθεια είναι πως επικρατεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και οι Σκωτσέζοι παίρνουν δύναμη από τους

οπαδούς τους. Αλλά ποτέ στην ζωή μου δεν είδα οπαδό να σκοράρει. Με άλλα λόγια, είναι στο χέρι μας να μείνουμε ανεπηρέαστοι και να τους... κόψουμε τον ενθουσιασμό. Τόσο η έδρα της Σέλτικ, όσο και αυτή της Ρέιντζερ είναι πολύ δυνατές. Οι πιο δύσκολες πάντως είναι στην Τουρκία, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, έχουν ιδιαίτερα θερμούς και εκδηλωτικούς φιλάθλους. Ίσως τους πιο παθιασμένους".
Για το παιχνίδι με την Σέλτικ ο Μπουφόν δήλωσε: "Η αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό και προσοχή. Θα πρέπει να παίξουμε σαν Γιουβέντους για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να φανεί καθοριστική, για αυτό έχουμε φροντίσει να μελετήσουμε τα πάντα. Ελπίζω να πάρουμε ένα προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα